Den 21 april klockan 11:00 - 12:30 har vi Kickoff för årets Friska Forshaga. Kom gärna och träffa oss utanför ICA Nära i Deje eller utanför Apoteket i Forshaga.

Friska Forshaga pågår i år mellan den 21 april och 

29 september och invigs med en Kick-off i Deje och Forshaga.

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du bestämmer själv tempo. Vill du ha sällskap eller få lite egentid? Välj en stund som passar dig bäst och så får du frisk luft och motion på köpet!

 

Under vecka 16 ska du förhoppningsvis ha fått hem en karta gratis i din brevlåda. Om du mot förmodan inte fått någon karta, eller om du vill ha fler, kan du hämta en gratis karta på något av följande ställen: ICA Nära i Deje och i Forshaga på Apoteket, OKQ8 eller vid Turistinformationen på Lärcenter. Helst kommer du till oss på kickoffen och får din karta.

 

Sommarens kartsläpp i samband med våra motionsorienteringar:

8 maj Skived

5 juni Hagen

26 juni Dömle-Mon

14 augusti Abborrtjärn

 

Tilläggskartorna kostar 30 kronor styck. Och du kan köpa dem på ICA Nära i Deje och i Forshaga på Apoteket eller OKQ8.

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.

Den 21 april klockan 11:00 - 12:30 har vi Kickoff för årets Friska Forshaga. Kom gärna och träffa oss utanför ICA Nära i Deje eller utanför Apoteket i Forshaga.

Längtar du också efter stolpjakt? 21 april finns årets stolpar på plats.