Information om hur vi hanterar dina personuppgifter

Friska Forshaga är ett arrangemang som föreningarna Deje SF och Sisu Forshaga SK genomför tillsammans och föreningarna är personuppgiftsansvariga.

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att genomföra Friska Forshaga, att ha kontakt med dig samt sammanställa statistik. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den lagliga grunden är samtycke. Vi har kvar dina uppgifter i ett år.

Mer information om hur vi behandlar dina uppgifter, vilka rättigheter du har finns på föreningarnas hemsidor Personuppgifter Deje SF               Personuppgifter SISU Forshaga SK

Du kontaktar oss via info@friskaforshaga.se

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

Vill du lära dig orientera? Nu börjar vår ungdomsträning och nybörjarkurs. Se mer info i länkarna nedan

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.

Du som är med i stolpjakten kan även vara med och tävla om fina priser i Naturpasset 2018.