Årets sista bonusstolpe (190) delas ut i samband med vår motionsorienteringar/Klubbträning på tisdag den 28 augusti. Samling vid Skidstugan i Deje klockan 18:30

På klubbträning har kvällens träningsvärd koder till dagens bonusstolpe. Den får du tillgång till om du väljer att gå eller springa en tråningsbana. Koden för bonusstolpen har begränsad giltighetstid till 14 dagar, så glöm inte bort att registrera den direkt. Bonusstolparna är numrerade från nr 181 - .

Program för klubbträningen hittar du på Lustens OK hemsida, dvs den tävlingsklubb som Deje SF och Sisu Forshaga SK tävlar för i orientering. Nästa tillfälle för bonusstolpe är i samband klubbträningen vid Skidstugan i Deje tisdagen den 28 augusti 2018 kl 18:30.
Här finns mer information

 

 

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

Vill du lära dig orientera? Nu börjar vår ungdomsträning och nybörjarkurs. Se mer info i länkarna nedan

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.

Du som är med i stolpjakten kan även vara med och tävla om fina priser i Naturpasset 2018.