I samband med våra motionsorienteringar/Klubbträningar, får du möjlighet till extra bonusstolpar.

På klubbträning har kvällens träningsvärd koder till dagens bonusstolpe. Den får du tillgång till om du väljer att gå eller springa en tråningsbana. Koden för bonusstolpen har begränsad giltighetstid till 14 dagar, så glöm inte bort att registrera den direkt. Bonusstolparna är numrerade från nr 181 - .

Program för klubbträningen hittar du på Lustens OK hemsida, dvs den tävlingsklubb som Deje SF och Sisu Forshaga SK tävlar för i orientering. Årets första tillfälle för bonusstolpe är redan den 24 april.

Här finns mer information

 

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.

Den 21 april klockan 11:00 - 12:30 har vi Kickoff för årets Friska Forshaga. Kom gärna och träffa oss utanför ICA Nära i Deje eller utanför Apoteket i Forshaga.

Längtar du också efter stolpjakt? 21 april finns årets stolpar på plats.