I samband med våra motionsorienteringar/Klubbträningar, får du möjlighet till extra bonusstolpar. Närmaste datum för bonusstolpar är 7/8, 14/8 och 19/8.

På klubbträning har kvällens träningsvärd koder till dagens bonusstolpe. Den får du tillgång till om du väljer att gå eller springa en tråningsbana. Koden för bonusstolpen har begränsad giltighetstid till 14 dagar, så glöm inte bort att registrera den direkt. Bonusstolparna är numrerade från nr 181 - .

Program för klubbträningen hittar du på Lustens OK hemsida, dvs den tävlingsklubb som Deje SF och Sisu Forshaga SK tävlar för i orientering. Nästa tillfälle för bonusstolpe är i samband klubbträningen på Klippåsen, tisdag 7 augusti 2018 kl 18:30.
Samlingsplats/parkera: högst upp på bostadsområdet Klippåsen

Här finns mer information

Veckan därpå den 14 augusti, har vi årets sista kartsläpp: Abborrtjärn, exakt plats återkommer vi till. Även där får du en bonuskod om du väljer att gå/springa en bana. Söndag samma vecka (19/8) har vi en riktig orienteringstävling som du är välkommen att gå/springa en "öppen bana" på. Det är även ett tillfälle för att få en bonuskod. Tävlingsarenan kommer att vara på vägen mot Visterud. Kommer mer information om det i en egen artikel längre fram.

 

 

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

För att kunna registrera dina stolpar i Stolpjakten behöver du ha ett användarkonto.
Med anledning av den nya personuppgiftslagen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018, bestämde vi oss för att rensa alla tidigare användare i vårt register med deltagare

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

De två huvudkartorna är gratis.
Här kan du hämta dem 2018:
Deje: ICA Nära.
Forshaga: Apoteket, OKQ8, Turistinformationen i Lärcentret.
Här kan du köpa de kartor som släpps senare under sommaren:
Deje: ICA Nära.
Forshaga: Apoteket och OKQ8.

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.