För att kunna registrera dina stolpar i Stolpjakten behöver du ha ett användarkonto.
Med anledning av den nya personuppgiftslagen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018, bestämde vi oss för att rensa alla tidigare användare i vårt register med deltagare

Gör så här för att skapa ett nytt användarkonto till stolpjakten:

1. Välj Logga in längst upp till höger i bild. Sen väljer du "Saknar du konto" "Här kan du skapa ett gratis".

2. Skriv de inloggningsuppgifter du vill ha (användarnamn och lösenord), tänk på att systemet skiljer på stora och små bokstäver. Du behöver inte ha en epostadress som användarnamn om du inte vill.
Välj sedan Nästa

3. På nästa sida skriver du in Namn, adress, telefonnummer och ålder. Dessa uppgifter behöver vi för att bl a kunna kontakta dig om du vinner och för vår statistik över vilken typ av deltagar (ålder) vi har. I samband med att du skriver in och sparar de här uppgifterna godkänner du att uppgifterna sparas i vårt deltagarregister.
Välj sedan Nästa 

4. Lämna fältet Premiumkod tomt, Friska Forshaga använder inte det. Markera om du vill att ditt resultat är synligt i resultatlistan samt om du vill ha våra nyhetsbrev på epost.

5. Markera att du godkänner villkoren.
Välj sedan Klar

6. När allt är klart får du en bekräftelse på skärmen och du kommer tillbaka till startsidan.

7. Du kan när som helst gå in och ändra dina uppgifter om det skulle behövas under Mina uppgifter. Det är även där du går in för att lägga in kartkoder som finns på extrakartorna.

Lycka till!