För att kunna registrera dina stolpar i Stolpjakten behöver du ha ett användarkonto.
Med anledning av den nya personuppgiftslagen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018, bestämde vi oss för att rensa alla tidigare användare i vårt register med deltagare

Gör så här för att skapa ett nytt användarkonto till stolpjakten:

1. Välj Logga in längst upp till höger i bild. Sen väljer du "Saknar du konto" "Här kan du skapa ett gratis".

2. Skriv de inloggningsuppgifter du vill ha (användarnamn och lösenord), tänk på att systemet skiljer på stora och små bokstäver. Du behöver inte ha en epostadress som användarnamn om du inte vill.
Välj sedan Nästa

3. På nästa sida skriver du in Namn, adress, telefonnummer och ålder. Dessa uppgifter behöver vi för att bl a kunna kontakta dig om du vinner och för vår statistik över vilken typ av deltagar (ålder) vi har. I samband med att du skriver in och sparar de här uppgifterna godkänner du att uppgifterna sparas i vårt deltagarregister.
Välj sedan Nästa 

4. Lämna fältet Premiumkod tomt, Friska Forshaga använder inte det. Markera om du vill att ditt resultat är synligt i resultatlistan samt om du vill ha våra nyhetsbrev på epost.

5. Markera att du godkänner villkoren.
Välj sedan Klar

6. När allt är klart får du en bekräftelse på skärmen och du kommer tillbaka till startsidan.

7. Du kan när som helst gå in och ändra dina uppgifter om det skulle behövas under Mina uppgifter. Det är även där du går in för att lägga in kartkoder som finns på extrakartorna.

Lycka till!

Friska Forshaga passar alla! Det är enkelt att komma igång och du gör det när det passar. Du väljer själv ditt tempo eller om du vill ha sällskap. På köpet får du se mer av bygden och får frisk luft!

Vad är Friska Forshaga?
Vi har placerat ut några kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Forshaga och Deje med omnejd. Så har vi tryckt upp kartor över dessa två områden där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartorna försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Här kommer en lista på företag och organisationer som gör det möjligt för oss att genomföra Friska Forshaga 2018.

Stötta oss genom att stötta dem!

Vill du lära dig orientera? Nu börjar vår ungdomsträning och nybörjarkurs. Se mer info i länkarna nedan

Läs mer om orientering och karttecken på Svensk Orienterings hemsida.

Du som är med i stolpjakten kan även vara med och tävla om fina priser i Naturpasset 2018.